Ilze KlapereDzīvesstils«Man visa pietiek, un es protu nopelnīt!» Kā Dāvids saimnieko laukos un cīnās ar kritiķiem
Aiva KaneponePersonībasKuršu ķoniņiene Inita Peniķe: Sākumā man tas ne visai patika, es biju moderna meitene
Ilze Anna VītolaPersonībasBaiba Prindule-Rence: Vairums vīriešu, ko pazīstu, nekad nebūtu gatavi dzīvot ar mani
Anija PelūdeVeselība«Populārākais dibens Latvijā – manējais!» Rakstnieka Bēķa kutelīgi atklātais stāsts
Lolita LūsePersonībasViņi ir pirmo reizi mēra krēslā: No slavena aktiera līdz visu laiku jaunākajam mēram
Līga BlauaPersonībasRoberts Ošiņš atklāti par mīļotās sievas nāvi: Liekas, ka aiziešu mājās un Līga tur būs…
Vita RotbergaPersonībasKafijas eksperta Anča Romanovska veiksmes stāsts: Seksa nebija, un nebija arī labas kafijas
Aivars PastalnieksPersonībasDeputāts Andris Kulbergs asi un atklāti: 70 procenti Saeimas deputātu loderē!
Nora DriķePersonībasDziesmu svētku virsdiriģents, Jēkabs Ozoliņš: Ja domā, ka esi galvenais, tad esi pagalam!
Ilze Anna VītolaPersonībasAijas Andrejevas mīlestības ceļš: Teicu Jānim – es nezinu, kā man būs, nevaru tev apsolīt…