Anete BertholdePersonībasMedmāsa Zaiga, kuru neapturēja insults un ratiņkrēsls: Sievietei pēc 65 dzīve tikai sākas!
Kaija ZembergaPersonībasDārgumu mednieks Juris Vilsons: Cilvēki bieži vien atkritumos izmet unikālas lietas
Aiva KaneponePersonībasPirmā saruna ar komponista Jura Kulakova atraitni Lauru: Mums bija seši laimīgi gadi
Līga BlauaPersonībasPēteris Krilovs atklāti par to, kāpēc nevalkā tēva uzvārdu un nekad nejūtas viens
Ineta MeimanePersonībasIndras Rogas divi vientulības gadi: Ja nodzīvošu līdz 70, tad apprecēšos vēlreiz
Ilze KlaperePersonībasRakstniece un apzināta uztura trenere Zane Krēsliņa: Jā, man bija ēšanas traucējumi
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasKristīne Līpiņa atklāti par sava veikala slēgšanu, smagu šķiršanos un «klusām» kāzām
Ilze Anna VītolaPersonībasJānis Blūms: Tas, kāda sieviete ir blakus profesionālam sportistam, ir atslēgas moments
Līga BlauaPersonībasAktrises Baibas Nollendorfas stāsts: Sitiens bija baigs! No teātra esmu atlaista…
Anna PeipiņaPersonībasValdis Birkavs par dzīvi un politiku: Ja es katru dienu skaidri redzētu šito ģīmi un pliko galvu…