Ilze Anna VītolaPersonībasUzņēmējs un lauksaimnieks Valters Bruss: Darbu tomēr mēdzam par daudz romantizēt
Ērika BērziņaPersonības«Kad Rihards nāca pasaulē, viss sagriezās citādāk.» Riharda Snikus vecmāmiņas stāsts
Sandra EglītePersonībasParaolimpietis Aigars Apinis atklāti par dzīvi, sportu un sirdslietām: Duka man vēl kaulos ir!
Aiva AlksnePersonības«Mans pirmais zvans bija pašnāvības zvans…» «Skalbes» uzticības tālruņa eņģelis Anda
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasAijas Strazdiņas-Ratinskas iepazīšanās stāsts: Izrādījās, ka viņš gadiem sev sūta īsziņas
Līga BlauaPersonības«Neesmu viņas datoru atvērusi…» Rakstnieces Ingunas Baueres meitas Laimas atmiņu stāsts
Lolita LūsePersonībasĢenerālis Leonīds Kalniņš: Nesaprotu, kāpēc atsevišķiem cilvēkiem esmu tik nesimpātisks
Agnese MeierePersonības«Neviens netic, kad pasaku, ka man ir 67.» Aina Poiša atklāti par ģimeni, skaistumu un gadiem
Ilze Anna VītolaPersonībasSandijs Semjonovs par karu, asarām un jūtām: Divus gadus staigāju bez laulības gredzena
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasAktrise Zane Jančevska: Pasakiet, kas tie bija par grēkiem, lai es zinu tos izpirkt!
Ilze Anna VītolaPersonībasGruzīnu zvaigzne Nino Katamadze: Vienā dienā viss tev tiek slēgts, ar tevi uzsāk karu…