Lolita LūsePersonībasSlavenā ginekoloģe Astrīda Tirāne: Tagad daudzas grib vīrieti, bet negrib mīlestību
Ieva JātniecePersonībasMārtiņš Egliens: Dita mani nežēloja vispār, gluži pretēji – teica, lai šo vienkārši izbeidzu
Ilze Anna VītolaPersonības«Mammai biju negribēts bērns.» Paraolimpiete Diāna Krūmiņa par mīlestību un uzvarām
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasKaspara Zāles smeldzīgais stāsts: Mans tēvs astoņus gadus bija invalīds, un es viņu kopu…
Dana SinkevičaPersonībasBijušais TV5 šefs un rīdzinieks Šeitelmans par dzīvi Ukrainā: Sākumā vēl nejutos kā ukrainis
Gunta ŠenbergaPersonībasRakstniece Laima Kota: Stambulā vīrs man dod maizi un jumtu virs galvas. Sēdi un baudi!
Aivars PastalnieksPersonībasAndrejs Gražulis – basketbola zvaigzne no 12 bērnu ģimenes: Es neļaušu sevi apcelt
Līga BlauaPersonībasAusmas Cimdiņas gads bez viņas Pētera: Viņš ļoti pārdzīvoja, ka ir man kļuvis par nastu
Ineta MeimanePersonībasLU rektors Bērziņš: Ja laulība neizdevās, tas nenozīmē, ka esmu nejēdzīgs vīrietis
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasInga Gorbunova: Šķirties ir grūti, sevišķi, ja neesi no otra to gaidījusi