Lai arī pashu var gatavot jebkurā dienā un gadalaikā, tieši Lieldienām šis ēdiens piestāv tikpat labi kā pelēkie zirņi un piparkūkas Ziemassvētkiem vai Jāņu siers — Līgo vakaram. Lūk, deviņas dažādas receptes un veidi Lieldienu pashas pagatavošanā! Lai skaistas un garšīgas Lieldienas!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!