Lasis zivju ēdienu pasaulē ir tāds kā karalis – visu iecienīts, garšīgs, veselīgs, viegli pagatavojams. Turklāt ir ļoti daudz variantu, kā svaigu vai auksti kūpinātu lasi pārvērst dažādos – parastos un neparastos – ēdienos.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
2 vērtējumi
2.5/5
Sastāvdaļas:
500 g kārtainā rauga mīkla
4 olas
4 ēdamkarotes piena
saišķītis zaļumu
200 g auksti kūpināta laša (šķelēs)
sāls, pipari
ola pārziešanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!