Šajā krēmīgajā zupā ir daudz atšķirīgu garšu salikumu, kas to dara maigi saldenu un patīkamu.
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
35m
Kopējais laiks
50m
Sastāvdaļas:
20 g sviesta
1 smalki sagriezts puravs
150 g gabaliņos sagrieztu bekona šķēlīšu
2 saberztas ķiploka daiviņas
125 ml baltvīna
500 g miltainu kartupeļu
2 kukurūzas vālītes (var aizvietot ar konservētu kukurūzu)
350 ml saldā krējuma
pētersīļu lapiņas
2 l vistas buljona un atkaulotā gaļa
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!