Smaržīga, krāsnī cepta vista ar saldskābu citronu vasarīgai garšai.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
2 plānās ripiņās sagriezti citroni
1 1/2 tējkarotes cukura
4 lielas ķiploka daiviņas, gareniski sagrieztas četrās daļās
4 atkauloti vistu šķiņķīši
2 ēdamkarotes olīveļļas
sāls, pipari
Mērcei
1 ēdamkarote olīveļļas
2 ēdamkarotes mīksta sviesta
1 šalotes sīpols
2 ķiploka daiviņas
1 rozmarīna zariņš
120 ml sausa baltvīna
200 ml vistas buljona
1-2 tējkarotes miltu
1 tējkarote nokāstu marinētu kaperu
pētersīļi garnēšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!