Visgaršīgāk šie salāti sanāks ar pašu audzētiem spinātiņiem. Izmanto spinātu laiku – griez tos pie salātiem, vāri zupās, pievieno pankūkām un gaļas ēdieniem!
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
400 g izlobītu, cepšanai sagatavotu garneļu
5 ķiploka daiviņas
6 ēdamkarote olīveļļas
50 g kaltētu tomātu eļļā
1 mazs čili pipars
saišķītis bazilika un pētersīļu
1 citrons
sāls, pipari
1 burkāns
300 g jaunu spinātu lapiņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!