Labākos baklažānus pasaulē gatavo grieķi un turki – divas nedraudzīgas tautas, kurām ironiskā kārtā ir ļoti līdzīga garšas sajūta. Pildītie baklažāni, tikai nedaudz atpaliek no turku virtuves pērlēm. Sniedziet roku šai receptei un dodieties uz baklažānu debesīm!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
3-4
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
3 mazi, stingri baklažāni
200 g maltas liellopu gaļas
200 g maltas cūkgaļas
1 sīpols
2 lielas ķiploka daiviņas
1 dzeltenā paprika
60 ml vistas vai dārzeņu buljona
sāls, malti melnie pipari pēc garšas
olīveļļa cepšanai
Mērcei
400 g kārba tomātu gabaliņi savā sulā
1 liela ķiploka daiviņa
sāls, pipari un kaltēts baziliks vai oregano pēc garšas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!