Leģendārā Caprese kūka ir cēlusies Kapri salā Itālijā. Tā ir maiga šokolādes un mandeļu miltu kūka, ko viegli uzcept un kas garšo lieliski!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
22cm diametra veidne
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
45m
Kopējais laiks
1st 15m
Sastāvdaļas:
5 olas
250 g mandeļu miltu
200 g sviesta
200 g šokolādes
150 g cukura
1 ēdamkarote vaniļas ekstrakta
1 ēdamkarote ruma
pūdercukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!