Šo kūku vari gatavot arī no jau nostāvējušās maizītes, lai nekas neietu zudumā. Ķirbji to padarīs atkal sulīgu un mīkstu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
1 3/4 glāzes ķirbja biezeņa
2 glāzes saldā krējuma (10% vai 35%)
1 glāze + 2 ēdamkarotes brūnā cukura
2 olas
1 1/2 tējkarotes kanēļa
1 1/2 tējkarotes vanilīncukura
pustējkarote malta muskatrieksta
pustējkarote maltu smaržīgo piparu
pustējkarote malta žāvēta ingvera
pusglāze gaišo rozīņu
10 glāzes kubiņos sagrieztas baltmaizes
pūdercukurs un karameļu mērce pasniegšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!