Krēms tiek cepts, un tā samtainā tekstūra ir vienkārši dievīga. Ja vēlaties izmēģināt jaunu ābolkūku, šī recepte neliks vilties. Tā ienesīs mājās mazliet svētku gaisotnes un vieglu bohēmas smaržu. Pasaulē ir simtiem ābolkūku recepšu. Šī neiejūk pūlī un ir iegaumēšanas vērta.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
20-23 cm veidne
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Mīklai
200 g miltu
100 g ļoti auksta sviesta
2 ēdamkarotes cukura
1 olas dzeltenums
šķipsniņa sāls
2-3 ēdamkarotes ļoti auksta ūdens
Pildījumam
6 lieli, saldskābi āboli
2 lielas olas
120 g cukura
30 g miltu
150 g saldā krējuma
60 g pussaldā rīslinga vīna (Spatlese- vēlās ražas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!