ĀBOLU BIEZENIS
- Ābolus nomizo un sagriež kubiciņos.
- Sagrieztos ābolus liek katlā kopā ar ūdeni un cukuru. Ik pa laikam apmaisot, visu vāra 25 minūtes, līdz āboli kļuvuši mīksti. Biezeni atdzesē.

Otrdiena, 16. decembris
Alvīne
Rīga +2°C
Sastāvdaļas:
ĀBOLU BIEZENIS
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Pārlūkprogrammas rīkojslā jābūt redzamai vienai no šīm ikonām (parasti augšējā labajā malā):
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotikas elementus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Man nav 18 gadu















































