Santa.lv
Developer mode enabled
  • Meklēt recepti

    Vismaz reizi pavasarī jāuzvāra! Lakšu zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    1. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lakšu zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Lakšu zupa
    Maiga, aromātiska un tik smuki zaļa! Krēmīga un vitamīniem bagāta pavasara zupiņa. Gatava nepilnā pusstundā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    25m
    • Lakšiem nogriež kātus, sagriež gabalos, katliņā uzkarsētās 2 ēdamkarotēs eļļas apmaisot cep un pasautē, līdz tie kļūst mīksti.
    • Liek klāt lakšu lapas, maisot dažas minūtes pasautē.
    • Pārlej 2 glāzes ūdens, uzvāra, pieber zirnīšus, nelielā karstumā lēni vāra, līdz zirnīši ir zaļi un mīksti.
    • Zupai pielej pāris ēdamkarotes eļļas un sablendē.
    • Ja zupa ir pārāk bieza, pielej vēl karstu ūdeni, pievieno arī sāli un piparus.
    • Zupu pasniedz ar viegli uzputotu krējumu virsū.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk