Santa.lv
Developer mode enabled
  • Meklēt recepti

    Saberztas brūklenes ar cukuru un brūkleņu krēms

    Liesie deserti
    8. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Saberztas  brūklenes  ar cukuru un  brūkleņu krēms recepte
    Saberztas brūklenes ar cukuru un brūkleņu krēms recepte
    Ideja brīžiem, kad svaigas ogas ēsts pārpārēm un šķiet: raža ir par lielu un ogas nav, kur likt.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti

     

    Kā gatavot brūkleņu krēmu:

     

    1. No tikko pagatavota vai – vēlāk – uzglabāta biezeņa var gatavot lielisku krēmu, ko izmanto kā pildījumu tortēm un kūkām, ēd ar grauzdiņiem, cepumiem, augļiem, mīkstajiem sieriem un pankūkām.
    2. Lai pagatavotu krēmu, biezeni sajauc ar cukuru, mīkstu sviestu un olām, nelielā karstumā apmaisot lēni vāra, līdz sabiezē, tad atdzesē. Arī šādu krēmu ledusskapī var uzglabāt ilgāku laiku.

     

    NODERĪGI


    ► Ja nepatīk brūkleņu nelielais rūgtumiņš, ogas pirms apstrādes blanšē uzkarsētā ūdenī. Taču labāk to nedarīt, jo brūklenes tad zaudē kaut ko no savas īpašās garšas un vērtības.
    ► Biezenis labi garšo ar biezpienu, pankūkām, rupjmaizes kārtojumos un sacepumos, pīrāgu pildījumos.

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk