Rasols ir gatavs! Pasniedz to atdzesētu un dekorē ar svaigiem zaļumiem.
Pavisam vienkāršs veģetārais rasols
Rasols
27. februāris
Komentēt

Foto: No izdevniecības «Žurnāls Santa» arhīva
Ja nu jau šķiet, ka iestājies apnikums no rasola ar desu, rasola ar vistas gaļu vai pat rasola ar siļķi, šis dārzeņu rasols jeb rosols būs lieliska alternatīva! Šī recepte ir radīta tiem, kas vēlas baudīt klasisko garšu, bet izvēlas rasolu bez gaļas. Lai arī tas ir rasols bez desas, tā garša pārsteigs ikvienu – pat īstus gaļas rasola cienītājus! Sastāvdaļas saglabā ierasto kombināciju, bet tās ir pielāgotas svaigākai un vieglākai versijai. Dārzeņi, garšvielas un krēmīga mērce veido līdzsvarotu garšu buķeti, kas padara šo rasolu baudāmu visiem! Ideāli piemērots tiem, kas vēlas veģetāru rasolu vai vienkārši kaut ko jaunu savā svētku galdā!