Nieres lieliski var izmantot ēdienkartes dažādošanai, laiku pa laikam ar tām aizstājot gaļu. Šajā receptē lasi, kā pagatavot ceptas nieres ar gardu sēņu mērci.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
3 nieres (jēra vai jaunlopa)
sāls, pipari
30 g sviesta
Mērcei
150 g sēņu (gaileņu vai šampinjonu)
125 ml sausā baltvīna
125 ml vistas buljona
60 g kapātu sīpolu
1 ēdamkarote kaperu
1 tējkarote kapāta rozmarīna vai timiāna
pustējkarote kapātu ķiploku
pustējkarote sinepju
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!