Santa.lv
Developer mode enabled
  • Meklēt recepti

    Marinēti redīsi

    Konservēšana
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    19. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinēti redīsi
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Marinēti redīsi
    Jā, marinēt var ne tikai gurķīšus, bet arī redīsus! Tā būs forša, kraukšķīga piedeva tavā nākamajā grilballītē – līdzās grilētas gaļas gabaliņam, grilētam sieram vai maigiem kartupelīšiem!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Katliņā ielej etiķi, pievieno medu, salauztu citronzāles stiebru, rīvētu ingveru un sinepju sēklas, pielej ceturtdaļu glāzes ūdens, apmaisot uzvāra un tad īsu brīdi pavāra.
    • Pēc tam atdzesē līdz istabas temperatūrai un izkāš, biezumus izmet.
    • Aizvākojamu trauku pilda ar redīsu pusītēm, pārlej marinādi, traukam uzliek vāku un līdz lietošanai tur ledusskapī.

    *Var sagatavot piknikam jau pāris dienu iepriekš!

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk