- Krēmsieru labi sajauc ar sarīvētu Čedaras sieru un kādu cieto sieru, no masas ar viegli eļļainām plaukstām veido nelielas bumbiņas. No receptē minētā daudzuma var pagatavot 20 bumbiņas.
- Tās uz pāris stundām vai ilgāku laiku liek ledusskapī.
- Apviļāšanai paredzētos produktus, izņemot sezama sēkliņas, katru atsevišķi sasmalcina sīkāk, katrā apviļā daļu krēmsiera bumbiņu.
- Klāt pasniedz krekerus, sausmaizītes, galetes, cepumu standziņas.
Krāsainās krēmsiera bumbiņas
Uzkodas un salāti
23. jūnijs, 2021
Komentēt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Krāsainās krēmsiera bumbiņas
Ideja sierīgai uzkodai, ja tradicionālais ķimeņu siers galīgi neiet pie dūšas. Eleganti un ļoti garšīgi.