Rasols vislabāk garšo, kad tas nedaudz pastāv ledusskapī un visas garšas savelkas kopā. Pasniedz kā pamatēdienu vai kā piedevu svētku galdā!
Klasiskais rasols ar doktordesu
Rasols
27. februāris
Komentēt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Rasols
Cik saimnieču, tik recepšu, bet ar klasisku rasola recepti svētku galds vienmēr būs izdevies! Dārzeņu rasols, ko mēdz dēvēt arī par rosolu, ir neatņemama svētku maltītes sastāvdaļa, un rasols ar doktordesu ir īpaši iecienīts tradicionālajā virtuvē. Lai gan ir dažādas variācijas – rasols ar siļķi, rasols ar vistas gaļu, rasols bez desas vai pat vegānu rasols –, šī rasola recepte ar doktordesu saglabā autentisku garšu. Galvenās rasola sastāvdaļas – kartupeļi, burkāni, olas, marinēti gurķi, zaļie zirnīši un majonēze – piešķir tam neatkārtojamu garšas buķeti. Ja meklē ideālo klasisko rasolu, šī recepte noteikti būs īstā izvēle!