Itālijas klasika. Delikāts un kraukšķīgs našķis, ko baudīt kopā ar tasīti stipras tējas vai kafijas. Un atsaukt atmiņā, cik lieliski garšo Itālija.
Sarežģītība
Zema
Personas
70 cepumi
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10st 30m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
11st 30m
Sastāvdaļas:
400 g miltu
200 g cukura
200 ml vīnogu kauliņu eļļas
125 g rupji sakapātu mandeļu
125 g žāvētu dzērveņu
2 olas
2 olu baltumi
2 ml Dr.Oetker mandeļu aromatizētāja
2 tējkarotes Dr.Oetker cepamā pulvera
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!