Santa.lv
Developer mode enabled
  • Meklēt recepti

    Grilēta vistas fileja ar dārzeņu salsu

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    22. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Grilēta vistas fileja ar dārzeņu salsu**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Grilēta vistas fileja ar dārzeņu salsu**
    Pavasaris un vasara ir laiks viegliem, vienkāršiem, sulīgiem ēdieniem. Šis būs tieši šāds – viegla, grilēta vistas fileja ar aromātisku, veselīgu dārzeņu salsu – ātri, gardi un veselīgi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Vistas fileju sagriež gabalos, paklapē plānākus.
    • 1 ēdamkaroti eļļas sajauc ar sāli un pipariem, ar maisījumu pārklāj filejas gabalus.
    • Liek uz sakarsēta grila, apgrozot izcep.
    • Salsai gurķi un redīsus sagriež smalkos kubiņos, piparmētru lapiņas sasmalcina.  
    • 2–3 ēdamkarotes eļļas sakuļ ar rīvētu citrona miziņu, sulu un medu, iemaisa sasmalcinātos dārzeņus, piparmētras un sakapātus valriekstus, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
    • Salsu pārliek grilētajiem vistas filejas gabaliem.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk