Santa.lv
Developer mode enabled
  • Meklēt recepti

    Alksnenes! Šoreiz nevis sālītas, bet gan marinētas!

    Konservēšana
    Daina Lapiņa
    27. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinētas alksnenes
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Marinētas alksnenes
    Alksnenes pieder pie rūgtajām sēnēm, tāpēc pirms marinēšanas, sālīšanas vai citādas gatavošanas tās rūpīgi jānovāra un jānomērcē. Lai tas jūs nebiedē – daudz darba tas neprasa, taču laikietilpīgais process ir tā vērts – marinētas alksnenītes būs lieliska, kraukšķīga uzkoda!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Marinādei ūdeni uzvāra, pievieno garšvielas, dažas minūtes vāra.
    • Tad tajā liek nomērcētās sēnes, uzvāra un sadala sterilās burciņās, pa starpām liekot ķiploka daiviņas un garšaugu zariņus, pēc patikas – timiānu, rozmarīnu…
    • Burciņas tūlīt cieši noslēdz, atdzesē, uzglabā vēsumā.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk