Guna ZvirbuleVeselībaAusu, kakla un deguna ķirurģe Ligita Kupica: Smadzenes spēj gan saslimdināt, gan atveseļot
Ilze Anna VītolaVeselībaDziedātāja Aija Legzdiņa par operāciju, kas mainīja VISU: Mans svars bija drausmīgi liels
Anija PelūdePersonībasSieviešu ārsts Kristians Šušpanovs: Vairumā Eiropas valstu ginekologi ir vīrieši
Ērika BērziņaVeselībaMeitene, kurai Latvijā veikta revolucionāra smadzeņu operācija. Rēzijas cīņa ar epilepsiju
Anija PelūdeVeselībaDaktere Glednere par nesaldo cukura diabētu: viltīgie simptomi, brīnummiegs un diētas spēks
Anija PelūdePersonībasĶirurgs Haralds Plaudis: Daudzi valstī sirgst ar negribēšanu un nespēju pieņemt lēmumus
Ērika BērziņaVeselībaTrīs reizes saslimt ar vēzi un zaudēt māsu, bet saglabāt cerību. Evijas Unāmas spēka stāsts
Evija Ridūze-SkujiņaVeselībaLatvietes Justīnes dzemdību pieredze Lielbritānijā: Tās bija manas sapņu dzemdības
Vija Stepiņa-BaikovaVeselība«Man nav nevienas grūtniecības bildes…» Skaudrs un līdz kaulam sapīgs stāsts
Laura IkaunieceVeselība«Kad uzzinājām, ka meitas ir nedzirdīgas, es sabruku.» Dvīnīšu Rūtas un Aleksandras stāsts