Ieva JātniecePersonības«Bija brīdis, kad mani pārstāja aicināt ciemos.» Daiņa Grūbes trīs gadi bez teātra
Gundega GaujaLasāmgabalsLidojošais Docents ar paraplānu mugursomā. Mārtiņa Sudāra bīstami skaistie lidojumi
Ilze Anna VītolaPersonībasRežisors Valters Sīlis: Man ir kāds neatbildēts pēdējais telefona zvans, nepateiktas lietas
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasBinnija Ārberga: Šķiršanās un dēla piedzimšana notika gandrīz vienlaikus
Santa AnčaPersonībasDaugaviņš par dzīvi, hokeju un mīlestību: Nekautrējos teikt, ka man ir vājuma brīži
Lauma Lūse-KreicbergaAttiecībasRazumas, Radzobes un Baueres bērnu vēstules mammai. Ar mīlestību līdz mākoņa maliņai
Līga BlauaPersonībasKā no baletskolas izmestā apalīte kļuva par Operetes zvaigzni. Ineses Čačas mūžs kā deja
Zane Piļka- KaraļevičaPersonībasStendzenieks atklāti par atkarībām, šķiršanos un leoparda legingiem: Sākumā bija drūmi…
Iveta DzērvePersonības«Es izgāju kails ar svecīti rokā…» Kārļa Arnolda Avota atklātākā un bezkaunīgākā intervija
Ilze Anna VītolaPersonībasAktieris un vīru kopas «Vilki» dalībnieks Edgars Lipors: Dziesma mums attīra ceļu